Farmgép-Csavarház Kft.
H-1172 Budapest, Gyöngytyúk u. 33.
Tel./fax: 00 36 1 2578156; Tel.: 00 36 1 2536554
E-mail:
csavarhaz@gmail.com
 

Cégünkről - csavar, kötőelem centrum


Cégünk 1990-ben történt megalakulása óta, egyre szélesebb körben foglalkozik a ma már önálló szakterületté fejlődött- rögzítéstechnikával- a kapcsolatos szaktanácsadással és csavar, kötőelem forgalmazással.

A hazai technikai és technológiai fejlődést és igényt követve, folyamatosan bővítettük a különleges csavar, kötőelem, szegecs, rögzítéstechnikai elem kínálatot.

A hagyományos a rozsdamentes és saválló csavar, kötőelem, valamint szinesfém és műanyag kötőelemeink kínálata, felöleli a kis és nagyüzemek igényeit a járműgyártó és javító a gépjavító és technológiai szerelő, továbbá a az építő és épületgépészeti területen egyaránt.

Állandóan készleten tartjuk a hagyományos anyagú és kivitelű kötőelemeken kívül a nagyszilárdságú,finommenetü valamint az angol és amerikai szabványoknak megfelelő keresettebb méretű csavarokat is.

A vásárlók által, egyre nagyobb keresettségű, rozsdamentes és és saválló csavarok a legkülönbözőbb kivitelben, állandóan kaphatók.

A telefonon, faxon, elektronikus úton beérkező megrendeléseket, kívánság szerint összekészítjük, utánvéttel megküldjük, vagy tízezer forint feletti tételeknél, helyszínre szállítjuk Budapesten.

A folyamatosan bel és külföldön továbbképzett szakembereink- igény szerint-rögzítéstechnikai szaktanácsadással állnak vevőink rendelkezésére. Évente bemutatókat szervezünk ahol gyakorlatban láthatók és kipróbálhatók a rögzítéstechnika és az ahhoz kapcsolódó területek szerszámai és anyagai.

Farmgép-Csavarház Kft.- a csavar, kötőelem centrum